Első

Köszöntök minden olvasót itt! Ez a blog hivatott helyet adni a különféle kirándulások és túrák élménybeszámolóinak.
Mindig is szerettem kirándulni, pécsiként ezt nem volt nehéz kivitelezni, hiszen a Mecsek itt adva van, mint úti cél. Kisgyerekként szüleimmel jártuk a különböző útvonalakat, felnőve pedig már egyedül vagy éppen párommal kalandozunk a Mecsekben. Teljesítménytúráimra legtöbbször eleddig egyetlen túratársam, Nóri kísér el. Noha ő már nincs Pécsett, amikor csak ideje engedi, leugrik ide egy-egy túrára. Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen a sok kirándulás erősítette természettudományos beállítottságomat. Persze ez fordítva is igaz. Így jutottam el odáig, hogy biológia tanár szakra jelentkeztem a Pécsi Tudományegyetemre, e sorok írásakor pedig már “csak” az államvizsga választ el attól, hogy pedagógussá váljak.
Én nem tartozok a heti rendszerességgel teljesítménytúrázók közé, de amikor tudok, akkor teljesítek egyet-kettőt. Amellett, hogy szeretem a teljesítménytúrázást, szívesen megyek kirándulni is. Mindenféle időkorlát nélkül, szép kényelmes tempóban. Ilyenkor párom, Brigi jön velem, és mindig élményekkel tele, kellemesen elfáradva érünk haza.
A blog csak most indult, de azért részt vettem már pár túrán, így ezeknek a leírását is posztolom. Persze az is friss tartalom lesz majd, de igyekszem a mai naptól kezdve is rendszeresen írni az újabb és újabb túrákról. Éppen ezért a blog frissítése eléggé képlékeny lesz, hiszen leginkább annak a függvénye, hogy mikor jutok el a túrákra.
Nincs is más hátra, mint előre!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s